BizzTech Cabar Bilion Dolar Metaverse Meta

Startup Bootstrapping Bersaing dengan Metaverse Billion Dollar MetaAustin, Texas 6 Sep 2023 – Dalam lanskap metaverse yang berkembang pesat, BizzTech, sebuah startup bootstrapped, muncul sebagai penantang yang tangguh untuk raksasa teknologi Meta. Menarik paralel dengan kisah legenda David dan Goliat, pendekatan inovatif dan semangat gigih BizzTech menetapkan standard industri baru.
Diasaskan oleh Dirk Schmidt, Rosi Vieira, dan Jason Shuster, misi BizzTech adalah untuk menjadikan pengalaman maya sama nyata dan interaktif dengan dunia nyata. Walaupun pelaburan berbilion dolar Meta sering mendominasi tajuk berita, model “Metaverse-as-a-Service” BizzTech sedang merevolusikan cara perniagaan beralih ke persekitaran 3D imersif.
Fokus BizzTech pada aplikasi dunia nyata dan penyelesaian masalah sebenar membezakan mereka. Campuran teknologi pelopor mereka memungkinkan pengalaman multiplayer penuh dengan persekitaran foto-realistik dalam pelayar buat pertama kali. Tiada muat turun, tanpa kaca mata VR dan pada mana-mana peranti dengan akses internet.
Pada tahun 2023, BizzTech telah membincangkan strategi metaverse yang disesuaikan dengan lebih 550 perusahaan dan memposisikan diri mereka sebagai pemimpin pemikiran dalam ruang ini. Inisiatif BizzTalk mereka, rancangan bual bersama peringkat C yang dihoskan di platform metaverse mereka, semakin mengukuhkan status mereka sebagai perintis dalam bidang ini.
“BizzTech bukan hanya pemain lain dalam Metaverse. Kami di sini untuk menantang status quo, menawarkan kepada perniagaan cara masuk ke dalam revolusi digital yang lancar dan inovatif,” kata Dirk Schmidt, pengasas bersama BizzTech. “Perkongsian, inovasi, dan pendekatan berorientasikan pengguna kami adalah bukti komitmen kami untuk membentuk semula lanskap metaverse.”
Ketika sempadan digital terus berkembang, kebangkitan BizzTech berfungsi sebagai peringatan bahawa visi, inovasi, dan tekad dapat menantang walaupun raksasa yang paling hebat. Dunia menunggu dengan penuh harapan ketika BizzTech terus mendefinisikan sempadan metaverse.
Mengenai BizzTech: Ditubuhkan pada tahun 2018, BizzTech ialah pembekal Platform Teknologi Realiti Maya, yang menawarkan perniagaan jambatan dari Web2 ke Web3. Dengan memberi tumpuan kepada aplikasi dunia sebenar, BizzTech komited untuk menyampaikan penyelesaian metaverse premium untuk pelbagai industri.
Hubungi Media: Dirk Schmidt dirk@bizztech.io,
Pautan ke folder imej: https://drive.google.com/drive/folders/1YEJZnNJ5LCzwLXaLHV4vBPdk5DlWHeHu?usp=sharing
Hubungi MediaBizzTechdirk@bizztech.iohttps://bizztech.io/ Sumber: BizzTech