Papercon Philippines, Inc. Perkenalkan Laman Web Direka Semula Mentakrifkan Penyelesaian Pembungkusan Kertas di Filipina

papercon packaging supplier philippines

Papercon Philippines, Inc., pembekal pembungkusan terkemuka di Filipina gembira untuk mengumumkan pelancaran laman web baharu dan dipertingkatkan

Kawasan Metro Manila, Filipina 12 Sep 2023 – Papercon Philippines, Inc. Perkenalkan Semula Laman Web Direka Semula Mentakrifkan Semula Penyelesaian Pembungkusan Kertas di Filipina

Papercon Philippines, Inc., pelopor dalam industri pembungkusan kertas dan penyedia penyelesaian pembungkusan dipercayai untuk lebih 100 syarikat di seluruh negara, gembira untuk mengumumkan pelancaran laman web baharu dan dipertingkatkan, boleh didapati di https://papercon.com.

Komitmen kepada penyampaian inovasi, kualiti, dan perkhidmatan yang tiada tandingan, Papercon telah menyegarkan kehadiran digitalnya untuk menawarkan pengalaman dalam talian yang dipertingkatkan kepada pelanggan yang dihargainya. Laman web direka baru ini adalah bukti komitmen syarikat kepada kecemerlangan.

Laman web Papercon telah dihasilkan dengan teliti untuk mencerminkan dedikasi syarikat kepada kecemerlangan. Mempamerkan reka bentuk moden dan licin, laman web bukan sahaja menarik secara visual tetapi juga sangat intuitif, menjadikannya lebih mudah untuk pengunjung menavigasi dan mengakses maklumat terkini mengenai julat produk dan perkhidmatan komprehensif Papercon.

Encik Kevin Pesengco, Ketua Pegawai Eksekutif Papercon Philippines, Inc., menyatakan kegembiraannya atas pelancaran laman web, dengan berkata, “Laman web baharu kami adalah refleksi dedikasi kami kepada pelanggan kami dan komitmen berterusan kami untuk menyediakan penyelesaian pembungkusan inovatif. Kami percaya bahawa reka bentuk mesra pengguna dan maklumat komprehensif akan sangat bermanfaat kepada kedua-dua pelanggan sedia ada dan berpotensi.

Papercon Philippines, Inc. telah menjadi perintis dalam industri pembungkusan kertas selama lebih 50 tahun, memenuhi pelbagai industri termasuk makanan dan minuman, farmaseutikal, kosmetik, dan banyak lagi. Komitmen mereka yang tidak goyah terhadap kualiti, kelestarian, dan kepuasan pelanggan telah memperoleh mereka reputasi sebagai pembekal pembungkusan kertas terkemuka di Filipina.

Dengan pelancaran laman web baru ini, Papercon bersedia untuk memperkukuhkan lagi kedudukannya sebagai pemimpin pasaran dan terus memenuhi keperluan pelanggan yang berubah di seluruh negara.

Lawati laman web Papercon Philippines, Inc. yang sama sekali baru di https://papercon.com hari ini untuk menemui masa depan penyelesaian pembungkusan kertas. Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut, sila hubungi info@papercon.com.

Mengenai Papercon Philippines, Inc.: Papercon Philippines, Inc. adalah pembekal pembungkusan kertas terkemuka di Filipina, menawarkan pelbagai penyelesaian pembungkusan kepada industri di seluruh negara. Dengan lebih 50 tahun pengalaman, syarikat ini dipercayai oleh 100+ syarikat atas komitmennya terhadap kualiti, inovasi, dan penyelesaian pembungkusan mampan.

Core Competencies Human Resources2023 05 17 Quality Assurancefood packaging supplier philippinespapercon philippines

Media Contact

Papercon Philippines, Inc

*****@papercon.com

(02) 8362 – 8025

29 Oliveros Dr, Balintawak, Quezon City, Metro Manila

https://papercon.com/

Sumber :Papercon Philippines, Inc