pause applied mindfulness memperkenalkan Mindfulness untuk tempat kerja!

Sydney, New South Wales Sep 8, 2023  –  Kesedaran minda, berakar umbi dalam amalan purba, melibatkan pengupayaan keadaan kesedaran ketika semasa dan perhatian tanpa penghakiman. Ia menggalakkan individu untuk memerhatikan pemikiran, emosi, dan sensasi mereka tanpa terperangkap, pada akhirnya meningkatkan kesedaran kendiri dan pengawalan emosi. Dengan menggabungkan kesedaran minda ke dalam kerja, pause applied mindfulness mengiktiraf potensinya untuk memberi kesan positif kepada kesejahteraan pekerja, penglibatan, produktiviti, dan kepuasan kerja keseluruhan.

pause mindfulness, penyedia terkemuka penyelesaian tempat kerja, teruja untuk mengumumkan pelaksanaan program kesedaran minda baru untuk memupuk persekitaran kerja yang lebih sihat dan produktif. Mereka percaya akan kepentingan kesejahteraan mental dan kesannya terhadap prestasi keseluruhan, dan syarikat ini komited untuk menggalakkan amalan kesedaran minda untuk menyokong pekerjanya dan memacu kejayaan.

Dengan memperkenalkan kesedaran minda di tempat kerja, Pause Mindfulness bertujuan untuk mewujudkan budaya yang menghargai dan mengutamakan kesejahteraan pekerja. Syarikat ini mengakui bahawa memupuk persekitaran kerja yang sihat bukan sahaja bermanfaat kepada pekerja individu tetapi juga kepada kejayaan organisasi secara keseluruhan. Kajian telah menunjukkan bahawa amalan kesedaran minda boleh mengurangkan tekanan, meningkatkan fokus dan membuat keputusan, meningkatkan ketahanan, dan meningkatkan kepuasan kerja.

Dengan kepimpinan minda di Pause Mindfulness, bertujuan untuk memberi kuasa kepada pemimpin untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka dan mewujudkan impak bermakna kepada pasukan dan organisasi mereka. Syarikat ini mengakui bahawa pemimpin yang mengamalkan prinsip-prinsip kesedaran minda boleh dengan berkesan menavigasi perubahan, mengilhamkan pasukan mereka, dan memupuk budaya kerjasama dan kesejahteraan.

Mereka komited untuk memberi pemimpin sokongan yang diperlukan untuk mengintegrasikan kesedaran minda ke dalam amalan kepimpinan mereka. Melalui bengkel kerja, pembinaan, dan akses kepada sumber kesedaran minda, Pause Mindfulness memberi kuasa kepada pemimpin untuk menanam kehadiran, kesedaran kendiri, dan kecerdasan emosi, membolehkan mereka memimpin dengan kejelasan, belas kasihan, dan keberkesanan.

Pemikiran Akhir

Pause Mindfulness adalah penyedia penyelesaian tempat kerja ternama yang membawa puluhan tahun pengalaman kesedaran minda yang berakar umbi dalam belas kasihan, kesahihan, dan teknik berasaskan bukti. Perkhidmatan Pause menyokong budaya organisasi yang sihat, kecemerlangan kepimpinan, inovasi, dan kepuasan pekerja melalui penyampaian pengalaman tempat kerja luar biasa untuk perniagaan di pelbagai industri.Media ContactpauseAanchalrana2099@gmail.comhttps://www.pausemindfulness.org/ Sumber: pause