Angelalign Technology Lapor Keputusan Interim 2023: Pertumbuhan Kes Penjajaran Jelas Domestik yang Kukuh sementara Melabur dalam Pengembangan Global.

Shanghai, China, 7 Sept. 2023 – Pada bulan Ogos, Angelalign Technology (6699.HK) melaporkan keputusan interim 2023, menyerlahkan pertumbuhan pendapatan (8%) dan penghantaran kes penjajar jelas (23.6%) yang kuat year-on-year sambil melabur dalam infrastruktur komersial sebagai sebahagian daripada pengembangan globalnya.

Tanah Besar China: Penghantaran kes penjajar jelas di China meningkat 11.4% year-on-year. Margin kasar am meningkat 130 bps year-on-year kepada 59.3%. Pertumbuhan di Tanah Besar China didorong oleh perluasan geografi di dalam China dan pertumbuhan di atas purata dalam segmen kanak-kanak dan remaja.

Pengembangan Global: Dalam memacu pengembangan global, Syarikat menubuhkan anak syarikat, mengupah pasukan jualan, dan berjaya mencapai kelulusan kawal selia di beberapa pasaran maju utama. Pelaburan ini mengakibatkan kerugian operasi untuk perniagaan antarabangsa sambil mendorong penghantaran awal 9,400 kes penjajar jelas di luar China. Maklum balas awal pelanggan telah positif, terutama berkenaan portfolio produk inovatif, kualiti perancangan rawatan, dan keseluruhan responsif organisasi.

Pandangan Ke Hadapan: Pasaran penjajar jelas global mewakili salah satu pasaran pertumbuhan paling pesat dalam kesihatan oral. Dengan sejarah penjajar jelas dua puluh tahun, pengalaman merawat lebih satu juta kes, portfolio produk penjajar jelas yang berkembang, dan pasukan perancangan rawatan berkualiti tinggi, Angelalign Technology berada dalam kedudukan yang baik untuk mendorong pertumbuhan atas dan bawah garis di China dan pasaran utama di seluruh dunia.

(Setakat 30 Jun 2023, jumlah kes untuk semua produk dan perkhidmatan yang disediakan oleh semua entiti yang dimiliki atau dikawal oleh Angelalign Technology Inc. telah melebihi satu juta.)

Penafian: Pengumuman ini tidak ditujukan kepada sebarang pelabur atau pelabur potensi, dan tidak merupakan tawaran untuk menjual – atau ajakan untuk membeli – sebarang sekuriti, dan tidak boleh digunakan atau bergantung kepadanya dalam menilai merit sebarang pelaburan. Sebarang unjuran, anggaran, ramalan, sasaran, prospek dan/atau pendapat yang dinyatakan dalam pelepasan ini tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Kandungan di sini tidak boleh ditafsirkan atau bergantung dengan apa-apa cara sebagai nasihat pelaburan, undang-undang, cukai, atau nasihat lain.

HUBUNGI: Lexie Huang
ANGELALIGN TECHNOLOGY INC.
+862156561919
pr-at-angelalign.com