Berita Kilat: Dompet OKX kini bersepadu dengan Protokol Shade pada Sambungan Web

SINGAPURA, 16 Sept. 2023 — OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka, telah mengeluarkan kemas kini untuk 16 September 2023.

Dompet OKX kini berintegrasi dengan Protokol Shade pada Sambungan Web

Dompet OKX telah berintegrasi dengan Protokol Shade, satu rangkaian aplikasi DeFi privasi yang saling berhubung. Aplikasi ini adalah stablecoin, tadbir urus, bon, derivatif staking, insurans, sintetik, pinjaman, atau DEX yang menggunakan kuasa teknologi rangka kerja Rangkaian Rahsia melalui kontrak rahsia. Semua aplikasi DeFi utama Protokol Shade mewarisi ciri-ciri privasi boleh atur cara.

Pengguna boleh mengakses Protokol Shade melalui Portal Penemuan Dompet OKX di web. Portal ini boleh diakses melalui bahagian Penemuan pada Dompet OKX di web, mengumpulkan lebih 10,000 dApp, DEX, permainan blockchain, NFT dan alat tambahan.

Dompet OKX adalah dompet kripto serba guna yang tersedia pada pelbagai platform dan antara muka, termasuk aplikasi, web dan sambungan web. Ia membolehkan pengguna mengakses lebih 3,000 kripto, 60+ rangkaian, beribu-ribu dApp dan Pasaran NFT satu hentian yang terdesentralisasi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Pusat Sokongan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Media@okx.com

Mengenai OKX

Sebuah syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan pakej produk yang komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

• Dompet OKX: Dompet kripto paling berkuasa, selamat dan serba boleh di dunia yang memberi pengguna akses kepada lebih 50 blockchain sambil membolehkan mereka mengambil milik dana mereka sendiri. Dompet ini termasuk teknologi MPC yang membolehkan pengguna dengan mudah mendapatkan semula akses ke dompet mereka secara bebas, menghapuskan keperluan untuk frasa benih tradisional yang ‘ditulis’.

• DEX: Pertukaran terdesentralisasi lintas rantai yang menggabungkan hampir 200 DEX lain, dengan 200,000+ koin pada lebih 10 blockchain yang tersedia.

• Pasaran NFT: Pasaran NFT pelbagai rantai, yuran sifar yang memberi pengguna akses kepada penyenaraian NFT di tujuh pasaran teratas termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.

• Web3 DeFi: Platform DeFi berkuasa yang menyokong pendapatan dan staking pada 80 protokol merentas 15 rantai.

OKX bekerjasama dengan sejumlah jenama dan atlet terkemuka dunia, termasuk juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, Festival Tribeca, Olimpik Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai pemimpin membina produk teknologi inovatif, OKX percaya mencabar status quo. Syarikat baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk, Sistem Memperlukan Penulisan Semula, yang menyokong paradigma baharu yang diketuai oleh teknologi pengurusan diri Web3 untuk menggantikan sistem terpusat sedia ada.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun aplikasi kami atau layari: okx.com

Penafian

Maklumat yang dipaparkan adalah semata-mata untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Ia tidak membentuk dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran, ajakan atau cadangan untuk berurusan dalam sebarang produk (termasuk sebarang NFT atau sebaliknya), atau sebagai nasihat kewangan atau pelaburan. Kedua-dua Dompet Web3 OKX dan Pasaran NFT OKX tertakluk kepada terma perkhidmatan berasingan di www.okx.com.