Berita Kilat: OKX Wallet Sambungan Web Kini Menyokong Gains Associates

SINGAPURA, 17 Sept. 2023 — OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka, telah mengeluarkan kemas kini untuk 17 September 2023.

Sambungan Web Dompet OKX Kini Menyokong Gains Associates

Sambungan web Dompet OKX telah berintegrasi dengan Gains Associates, salah satu VC terdesentralisasi pertama di dunia, yang membolehkan sesiapa yang memegang $GAINS untuk melabur dalam kripto unicorn esok. Dengan lebih 6 tahun pengalaman dan beberapa urus niaga yang berjaya seperti Avalanche atau Quant Network, Gains Associates menghapuskan halangan untuk melabur.

GAINS bermaksud Group Action Is Never Small, mewakili semangat kolaborasi yang merupakan intipati blockchain dan desentralisasi. Semua orang mendapat peluang untuk melabur manakala projek mendapat sokongan jangka panjang daripada komuniti yang kukuh.

Untuk mengakses Gains Associates, pengguna hanya perlu:

1. Muat turun sambungan web Dompet OKX (tersedia sebagai tambahan pelayar Chrome dan Firefox)

2. Cipta Dompet OKX baharu atau tambah yang sedia ada

3. Sambungkan Dompet OKX mereka ke Gains Associates melalui sambungan web

Dompet OKX ialah dompet kripto sejagat yang tersedia pada pelbagai platform dan antara muka, termasuk aplikasi, web dan sambungan web. Ia membolehkan pengguna mengakses 3,000+ kripto, 60+ rangkaian, ribuan DApp dan Pasar NFT satu hentian yang terdesentralisasi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Pusat Sokongan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Media@okx.com

Mengenai OKX

Sebuah syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan pakej produk yang komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

• Dompet OKX: Dompet kripto paling berkuasa, selamat dan serba boleh di dunia yang memberi pengguna akses kepada lebih 50 blockchain sambil membolehkan mereka mengambil milik dana mereka sendiri. Dompet ini termasuk teknologi MPC yang membolehkan pengguna memulihkan akses kepada dompet mereka secara bebas, menghapuskan keperluan untuk frasa benih tradisional yang ‘ditulis’.

• DEX: Pertukaran terdesentralisasi lintas rantaian yang menggabungkan hampir 200 DEX lain, dengan 200,000+ koin pada lebih 10 blockchain yang tersedia.

• Pasar NFT: Pasar NFT pelbagai rantaian, yuran sifar yang memberi pengguna akses kepada senarai NFT di tujuh pasaran teratas termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.

• Web3 DeFi: Platform DeFi berkuasa yang menyokong perolehan dan staking pada 80 protokol merentas 15 rantaian.

OKX bekerjasama dengan sebilangan jenama dan atlet terkemuka dunia, termasuk: juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, Festival Tribeca, Olimpian Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai pemimpin membina produk teknologi inovatif, OKX percaya mencabar status quo. Syarikat baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk, Sistem Perlu Penulisan Semula, yang menyokong paradigma baharu yang diketuai oleh teknologi pengurusan diri Web3 untuk menggantikan sistem terpusat sedia ada.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun aplikasi kami atau layari: okx.com

Penafian

Maklumat yang dipaparkan adalah semata-mata untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Ia tidak membentuk dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran, ajakan atau cadangan untuk berurusan dalam sebarang produk (termasuk sebarang NFT atau sebaliknya), atau sebagai nasihat kewangan atau pelaburan. Kedua-dua Dompet Web3 OKX dan Pasaran NFT OKX tertakluk kepada terma perkhidmatan yang berasingan di www.okx.com.