Bitwave Bermitra dengan Dompet Perusahaan untuk Perniagaan Web3, N Suite, Revolusi Integrasi Aset Digital untuk Perniagaan

Tokyo, Jepun, 5 Sept. 2023 – double jump.tokyo Inc., (ibu pejabat di Shinjuku-ku, Tokyo; Hironobu Ueno, Ketua Pegawai Eksekutif) dengan bangganya mengumumkan bahawa perkhidmatan perkongsian dan pengurusan Kunci Persendirian blockchain, N Suite, berkerjasama dengan Bitwave, platform perisian perakaunan perusahaan pertama yang dibina khusus untuk aset digital.

◾Perkongsian N Suite dan Bitwave

N Suite membolehkan organisasi menyimpan kunci persendirian dengan selamat di awan, memudahkan perkongsian dan penggunaan kunci ini di kalangan beberapa individu. Ini membolehkan aliran kerja berasaskan kelulusan antara pentadbir dan operator untuk tugas yang memerlukan tandatangan kunci persendirian. Tugas ini termasuk aktiviti seperti pengeluaran NFT, pemindahan kripto, dan pelancaran kontrak pintar. Papan pemuka mesra pengguna N Suite meringkaskan keseluruhan proses ini.

Penjejakan dan pengiraan berterusan Bitwave terhadap asas kos, keuntungan, dan kerugian untuk keuntungan modal jangka pendek dan jangka panjang memberi kuasa kepada organisasi untuk menguruskan liabiliti cukai aset digital mereka. Di samping itu, Bitwave memudahkan proses akaun belum terima dan akaun belum bayar kripto syarikat dengan mengintegrasikan invois ke dalam sistem perakaunan dengan lancar.

Sebagai pelopor penyelesaian pengurusan kunci persendirian dan aliran kerja kelulusan, N Suite teruja untuk memberdayakan perusahaan untuk mengguna pakai aset digital dan mengambil kawalan langsung ke atas inisiatif perniagaan web3 mereka.

Platform Bitwave secara berkesan menguruskan penumpuan percukaian, perakaunan dan pematuhan kriptowang, meletakkan dirinya sebagai platform kewangan aset digital perintis yang memudahkan penjejakan dan pengorganisasian semua data transaksi kripto.

Pegawai Eksekutif/Penerbit N Suite, Hirofumi Aoki, berkata apabila ditanya mengenai perkongsian: “Bersama-sama, kami bertujuan untuk merevolusikan landskap pengurusan aset digital dengan menggabungkan penyelesaian kunci persendirian perusahaan ‘mesti ada’ N Suite dengan perisian perakaunan mudah dan senang digunakan Bitwave. Perkongsian ini memberdayakan pemula web3 dan perniagaan sedia ada untuk menavigasi kerumitan ekonomi digital dengan keyakinan dan mudah.”

“Dengan komitmen bersama untuk membolehkan aset digital untuk pelanggan perusahaan, Bitwave teruja untuk berkerjasama dengan N Suite untuk mempercepatkan misi ini,” kata Pengasas Bersama dan COO Bitwave Amy Kalnoki.

“N Suite memahami bahawa perniagaan hari ini bergantung kepada operasi yang lancar dan berkesan untuk mengeluarkan NFT, memindahkan kripto, dan melancarkan kontrak pintar. Bersama dengan platform kewangan kelas terbaik Bitwave, perniagaan boleh memanfaatkan kuasa teknologi blockchain dengan cara yang cepat, selamat, dan mematuhi sepenuhnya,” katanya.

Mengenai Bitwave
Bitwave adalah platform kewangan perusahaan #1 untuk aset digital.

Dari perakaunan kripto volum tinggi hingga penjejakan cukai perusahaan terperinci, pembukuan audit-sedia, dan pemantauan DeFi canggih – Bitwave menyampaikan penyelesaian paling komprehensif untuk mengurangkan kerumitan aset digital.

Perniagaan semua saiz – dari raksasa Fortune 100 hingga projek kripto asli peringkat awal – mempercayai Bitwave untuk membantu mereka mencapai kecemerlangan kewangan. Bitwave berbangga bekerja dengan beberapa jenama Web2 dan Web3 paling dikenali di dunia – termasuk OpenSea, Blockdaemon, Hedera, ArtBlocks, Figment, Compound, Polygon, Stardust, Shrapnel, Joyride Games, NEAR, dan banyak lagi.

Bitwave disokong oleh rakan kongsi industri terkemuka, termasuk Hack VC, Blockchain Capital, dan Signal Fire, Valor Equity Partners, Arca Endeavor Fund. Untuk ketahui lebih lanjut, layari bitwave.io.

Mengenai N Suite
Perisian perniagaan Web3 (SaaS) dengan fungsi dompet untuk syarikat. N Suite memberi nilai melalui platform mereka kepada syarikat yang perlu mengurus kunci persendirian mereka, terutama apabila mempertimbangkan keselamatan dan tadbir urus operasi Web3 mereka. Beberapa contoh ciri termasuk menghantar & menerima kripto, menempa NFT, melancarkan kontrak pintar, yang semuanya diperlukan untuk perniagaan dalam atau cuba memasuki ruang Web3. Lebih daripada 70 syarikat, dari permulaan hingga syarikat tersenarai besar, telah memilih untuk menggunakan N Suite sebagai infrastruktur operasi mereka.

Tempah Demo
Sila gunakan borang hubungan yang terletak di laman web kami (https://www.nsuite.io/contact) untuk tempahan demo

Mengenai double jump.tokyo
Ditubuhkan pada 2018, double jump.tokyo Inc. adalah syarikat permulaan terkemuka di Jepun yang mengkhususkan diri dalam penyelesaian NFT dan permainan blockchain, seperti “My Crypto Heroes” dan “Brave Frontier Heroes.” Syarikat ini adalah penyedia penyelesaian teknologi yang berkerjasama dengan perusahaan berskala besar untuk membantu mereka menggabungkan teknologi blockchain ke dalam permainan dan strategi syarikat mereka dengan berjaya. double jump.tokyo telah berkerjasama dengan beberapa syarikat permainan terbesar termasuk Square Enix, Bandai Namco, dan Sega, serta LINE dan bitFlyer Holdings. Matlamat syarikat ini adalah untuk memudahkan penggunaan arus perdana NFT dan teknologi blockchain di industri permainan dan hiburan global.

HUBUNGI MEDIA: 
Antonella Eljach
antonella@lunapr.io