Bukti Terkini Rizab Bitget Memecah Rekod Industri dengan Nisbah Bintang

Victoria, Seychelles, Sept. 08, 2023 — Bitget, platform perdagangan derivatif kripto dan salinan perdagangan terkemuka, telah mendedahkan laporan bulanan Bukti Rizab (PoR) terbarunya, meneruskan komitmen terhadap ketelusan yang komprehensif dengan nisbah rizab total 208%. Laporan PoR ini mengekalkan janji Bitget kepada pengguna bahawa dana mereka disokong sepenuhnya 1:1 dan tersedia atas permintaan.
Data PoR Bitget untuk Ogos 2023 menekankan dedikasinya untuk mengekalkan integriti kewangan yang kukuh dan keselamatan teknikal. Nisbah rizab yang mengagumkan ini melambangkan janji teguh Bitget untuk melindungi aset pengguna dan memastikan tahap ketelusan tertinggi dalam industri cryptocurrency.
Nisbah rizab terkini Bitget adalah seperti berikut:

Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget, menekankan kepentingan dedikasi ini terhadap ketelusan, dengan menyatakan, “Dalam dunia kewangan dinamik hari ini, di mana kestabilan amat penting, Bitget kekal teguh dalam komitmen kami untuk memastikan keselamatan dan ketelusan tertinggi bagi pengguna kami. Kami meletakkan keutamaan pada kedua-dua kekukuhan kewangan dan keteguhan teknikal untuk menanamkan keyakinan yang tidak berbelah bagi dalam basis pengguna kami. Bitget akan terus menerbitkan laporan Bukti Rizab berkala sebagai teras kepercayaan dalam platform kami.”
Komitmen Bitget terhadap ketelusan berjalan seiring dengan dedikasinya terhadap keselamatan aset pengguna. Pertukaran ini menjalankan audit berkala terhadap PoR, bekerjasama dengan firma audit terkemuka untuk memastikan ketepatan dan ketepatan masa baki aset pengguna dalam rizabnya. Untuk menyediakan lapisan perlindungan tambahan bagi penggunanya, Bitget telah menubuhkan Dana Perlindungan $300 juta. Dana ini direka untuk menampung kerugian pengguna akibat akaun terkompromi atau kehilangan aset disebabkan peristiwa yang tidak dijangka atau tingkah laku perdagangan di luar kawalan mereka. Bitget komited untuk terus meningkatkan Dana Perlindungan untuk mengekalkan nilainya, yang sekali lagi menyerlahkan dedikasinya terhadap keselamatan aset pelanggan.
Laporan Bukti Rizab terbaru Bitget menegaskan semula kedudukannya sebagai pelopor dalam industri pertukaran cryptocurrency. Komitmen pertukaran terhadap ketelusan, keselamatan, dan kepercayaan pengguna menetapkan standard baru untuk seluruh ekosistem kripto.
Mengenai Bitget
Ditubuhkan pada 2018, Bitget adalah pertukaran cryptocurrency terkemuka dunia yang menawarkan perkhidmatan Copy Trading sebagai salah satu ciri utamanya. Melayani lebih 20 juta pengguna di lebih 100 negara dan rantau, pertukaran ini komited untuk membantu pengguna berdagang dengan lebih bijak dengan menyediakan penyelesaian perdagangan yang selamat dan satu henti. Bitget mengilhamkan individu untuk menerima kripto melalui kolaborasi dengan rakan kongsi yang boleh dipercayai, termasuk pemain bola Argentina yang legendaris Lionel Messi dan penganjur acara eSukan rasmi PGL.Untuk maklumat lanjut, layari: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord
HUBUNGI: Untuk pertanyaan media, sila hubungi: media@bitget.com

Tomás Nunes
Pengurus Perhubungan Awam
Bitget
tomas.dn-at-bitget.com