GigaCloud akan Mengambil Bahagian dan Membentangkan Secara Maya di Sidoti September Small Cap Sidang Kecil Maya pada 20 September 2023

WALNUT, Calif., Sept. 13, 2023 — GigaCloud Technology Inc (Nasdaq: GCT) (“GigaCloud” atau “Syarikat”), pelopor penyelesaian e-dagang B2B hujung ke hujung global untuk barangan paket besar, mengumumkan hari ini bahawa Iman Schrock, Presiden, akan membentangkan dan mengambil bahagian secara maya dalam mesyuarat satu lawan satu dengan pelabur di Sidoti & Company September Small Cap Virtual Conference pada hari Rabu, 20 September, dan Khamis, 21 September 2023.

Pembentangan akan bermula pada pukul 4:00 petang ET pada 20 September 2023, dan boleh diakses secara langsung di sini. Untuk mendaftar untuk pembentangan atau mesyuarat satu lawan satu, lawati www.sidoti.com/events.

Mengenai GigaCloud Technology Inc

GigaCloud Technology Inc adalah perintis penyelesaian e-dagang B2B hujung ke hujung global untuk barangan paket besar. Platform e-dagang B2B Syarikat, yang dirujuk sebagai “GigaCloud Marketplace”, mengintegrasikan segala-galanya daripada penemuan, alat pembayaran dan logistik ke dalam satu platform mudah guna. Pasaran global Syarikat dengan lancar menyambungkan pengeluar, terutamanya di Asia, dengan penjual semula, terutamanya di AS, Asia dan Eropah, untuk melaksanakan transaksi merentas sempadan dengan keyakinan, kelajuan dan kecekapan. Syarikat menawarkan penyelesaian yang benar-benar komprehensif yang mengangkut produk dari gudang pengeluar ke pintu rumah pelanggan akhir, semuanya pada satu harga tetap. Syarikat pertama kali melancarkan pasarannya pada Januari 2019 dengan memberi tumpuan kepada pasaran perabot global dan sejak itu telah berkembang ke dalam kategori tambahan seperti perkakas rumah dan peralatan kecergasan. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web Syarikat: https://investors.gigacloudtech.com/.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif mencerminkan pandangan semasa kami tentang peristiwa masa depan. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan adalah berdasarkan jangkaan semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Para pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “berpotensi,” “menjangkakan,” “menganggarkan,” “berhasrat,” “merancang,” “percaya,” “kemungkinan,” “terus,” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak berkewajipan untuk mengemas kini atau menyemak semula secara terbuka sebarang kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan seterusnya, atau perubahan dalam jangkaan, kecuali sebagaimana yang dikehendaki oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan terbukti betul, dan Syarikat ingin memperingatkan para pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara daripada yang dijangkakan dan menggalakkan para pelabur untuk menyemak faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran Syarikat dan penyataan lain dengan SEC.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

GigaCloud Technology Inc

Hubungan Pelabur

E-mel: investor.relations@gigacloudtech.com

ICR, Inc.

Ryan Gardella

E-mel: ryan.gardella@icrinc.com