Gorilla Technology Group Bersekutu dengan Penyedia Penyelesaian Keselamatan dan Pertahanan Amerika Latin Protactics

Perkongsian mewujudkan peluang untuk mengembangkan lagi tapak global Gorilla ke LATAM

LONDON, 13 Sept. 2023 – Gorilla Technology Group Inc. (“Gorilla”) (NASDAQ: GRRR), penyedia analitik video edge berasaskan AI, teknologi IoT, dan penumpuan keselamatan global, hari ini mengumumkan perkongsianship dengan Protactics, sebuah perusahaan Colombia yang mengkhususkan diri dalam penyelesaian dan teknologi integral untuk peralatan keselamatan dan pertahanan mutakhir di Amerika Latin.

Perkongsian, yang dipersetujui pada Julai 2023, akan memberikan Protactics hak untuk menyediakan jualan dan sokongan untuk pelbagai penyelesaian Analitik Video berasaskan AI Gorilla dan Penumpuan Keselamatan di beberapa pasaran Amerika Latin tertentu, termasuk Colombia, Mexico & Venezuela. Protactics juga akan membeli penyelesaian Gorilla untuk menyediakan demonstrasi pelanggan dan latihan untuk pasukan pakar mereka.

Diperkuat dengan penyelesaian bandar pintar dan selamat yang unik dan revolusioner oleh Gorilla, Protactics merancang untuk mengembangkan lebih jauh di Kawasan itu, dengan fokus yang lebih luas pada pasaran Amerika Latin yang lebih besar.

“Perkongsian ini merupakan kemenangan yang menggegarkan bagi kedua-dua Protactics dan Gorilla. Kami percaya kerjasama ini akan mempercepatkan penggunaan penyelesaian AI & Keselamatan Siber di Amerika Latin,” kata William Addison, Naib Presiden, EMEA, Gorilla Technology. “Dengan nilai-nilai bersama kami untuk menyediakan teknologi unggul bagi meningkatkan keselamatan dan keamanan, kami teruja untuk mendorong inovasi dan mewujudkan hubungan jangka panjang dengan Protactics untuk memberi kesan positif kepada landskap teknologi Amerika Latin yang berkembang pesat.”

COO Protactics, Juan Arango, berkata, “Kami yakin bahawa Protactics dan Gorilla bersama-sama bersedia untuk mendefinisikan semula Keselamatan, Pertahanan dan Bandar Pintar, di seluruh Amerika Latin. Perkongsian strategik ini menekankan dedikasi teguh kami untuk merintis penyelesaian, melepaskan potensi penuh AI dan Keselamatan Siber di seluruh rantau ini, memimpin era yang lebih selamat dan maju secara teknologi.”

“Perkongsian dengan Protatics memperkukuhkan tekad kami untuk mengembangkan Gorilla lebih jauh dengan strategi perluasan global kami,” kata Jay Chandan, Pengerusi dan CEO Gorilla Technology. “Perkongsian ini memberi kami jangkauan yang lebih luas ke pasaran dengan potensi besar kerana mereka mula mendigitalkan dan melaksanakan penyelesaian bandar pintar dan selamat. Kami tidak ragu bahawa dengan bekerjasama dengan rakan kongsi baru kami, kami akan memberikan pelaksanaan luar biasa di seluruh Amerika Latin untuk mewujudkan penyelesaian mampan yang melindungi komuniti dan meningkatkan ekonomi.”

Mengenai Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Esok Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah penyedia penyelesaian global dalam Kecerdasan Keselamatan, Kecerdasan Rangkaian, Kecerdasan Perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla menyediakan pelbagai penyelesaian, termasuk Smart City, Network, Video, Keselamatan Penumpuan dan IoT merentasi vertikal terpilih Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekomunikasi, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Penjagaan Kesihatan dan Pendidikan.

Visi Syarikat adalah untuk memberdayakan esok yang berhubung melalui teknologi inovatif dan transformatif. Gorilla membayangkan dunia di mana kesalinghubungan yang lancar melampaui sempadan, memperkayakan kehidupan, industri, dan masyarakat.

Komitmen Gorilla adalah untuk memimpin jalan dalam merintis penyelesaian pemotongan tepi yang menjembatani jurang, menggalakkan kerjasama dan mengilhamkan kemajuan. Dengan tidak henti-henti mendorong sempadan teknologi, Syarikat bertujuan untuk mewujudkan ekosistem di mana individu, perniagaan dan komuniti berkembang dalam era pemberdayaan digital.

Melalui inovasi berterusan, amalan beretika dan dedikasi teguh terhadap kualiti, Gorilla berusaha untuk membentuk masa depan di mana setiap interaksi, transaksi, dan pengalaman dipertingkatkan oleh kuasa teknologi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Gorilla-Technology.com.

Mengenai Protactics

Beribu pejabat di Bogota, Colombia, Protactics menyediakan peralatan keselamatan dan pertahanan yang unik. Dengan tawaran produk dalam keselamatan siber, penguatkuasaan undang-undang pintar, sistem pemeriksaan tidak invasif, penyimpanan dan data penyulitan hujung ke hujung, pengesanan kontraban, dan penyaringan demam biometrik, Protactics membolehkan agensi kerajaan untuk meningkatkan keselamatan dan pertahanan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari protactics.com.co

Kontak Media:
Jeff Fox
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (415) 828-8298
jeff@blueshirtgroup.com

Kontak Pelabur:
Gary Dvorchak
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (323) 240-5796
gary@blueshirtgroup.com

Scott McCabe
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (917) 434-3275
scott@blueshirtgroup.com