Gorilla Technology Memulakan Projek Kerajaan Pintar di Mesir, Menandakan Era Baharu dalam Inovasi AI

LONDON, 5 Sept. 2023 – Gorilla Technology Group Inc. (“Gorilla”) (NASDAQ: GRRR), penyedia penyelesaian analitik video tepi AI, teknologi IoT, dan keselamatan siber global, dengan penerimaan pembayaran pendahuluan daripada Kerajaan Mesir, mengumumkan permulaan rasmi projek pelopor yang akan menyediakan Kerajaan Mesir dengan penyelesaian penumpuan Keselamatan Kerajaan Pintar. Projek ini merupakan langkah penting ke hadapan bagi negara ini dan akan menyumbang kepada objektif Visi Mesir 2030.

“Didorong oleh ancaman global, kami melangkaui sempadan inovasi teknologi pemotongan dan kemajuan untuk rangkaian pertahanan. Kami teruja untuk memulakan projek ini dan memulakan perjalanan ini. Saya amat berbangga dengan pasukan Gorilla dan gembira dapat berkongsi komitmen mendalam yang berdenyut di hati usaha saya, dedikasi yang tidak goyah untuk mengubah Mesir menjadi gergasi teknologi,” kata Pengerusi & CEO Gorilla, Jay Chandan. “Dengan projek utama kami di Mesir yang sedang berjalan, kami telah mula menjana hasil dan aliran tunai, meningkatkan baki tunai kami dan memberi laluan yang mencukupi untuk memanfaatkan peluang pertumbuhan di hadapan kami.”

Gorilla telah mengumpulkan pasukan pakar dan visioner untuk menerajui projek ini. Objektif utama projek ini adalah untuk meningkatkan kecekapan dan keberkesanan operasi keselamatan sambil membolehkan pembuatan keputusan yang lebih baik, pengesanan ancaman proaktif, dan tindak balas cepat terhadap risiko yang muncul.

“Perkongsian ini menggabungkan kuasa rangkaian Gorilla, kepakaran penyelesaian, dan skalabiliti dengan keupayaan perkhidmatan terurus kelas terbaik. Kami yakin bahawa pasukan kami akan membawa era baru penyampaian perkhidmatan berskala besar untuk rangkaian misi kritikal. Kami memenangi projek pelopor ini kerana keupayaan teknikal kami dan proses penyelidikan yang komprehensif dan mendalam, di mana eksplorasi tekun dan analisis teliti memainkan peranan penting. Individu yang terlibat di kedua-dua belah pihak telah melabur masa dan usaha yang banyak dalam membina keupayaan yang diperlukan dan mewujudkan nilai untuk pelanggan. Komitmen mereka disokong oleh semangat mendalam untuk mengenal pasti cabaran dan merekabentuk penyelesaian yang kreatif dan berkesan,” kata Mohan Raj Kumar, Ketua Kejayaan Pelanggan Global Gorilla.

Menerajui projek ini ialah Suresh Jayachandran, Pengarah Kejayaan Pelanggan Gorilla, yang berkata, “Perkhidmatan Rangkaian Terurus adalah teras perniagaan kami, dan kami berbangga dapat berkongsi dengan Kerajaan Mesir untuk memimpin dalam penggunaan rangkaian mereka yang selamat, pemodenan, dan operasi untuk Rangkaian Jurang Udara. Pasukan kami yang komited sepenuhnya didedikasikan untuk menyelia semua aspek projek ini, dari permulaan hingga akhir.”

“Di samping mewujudkan rangkaian penyelesaian kelas dunia yang memberi nilai kepada Mesir, kami berharap dapat memanfaatkan peluang masa depan yang dihasilkan daripada pelaksanaan Rangkaian Jurang Udara yang berjaya. Usaha ini adalah misi kolektif yang didorong oleh tekad bersama kami untuk mencapai hasil yang melampaui jangkaan,” tambah Chandan.

Mengenai Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Esok Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah penyedia penyelesaian global dalam bidang Perisikan Keselamatan, Perisikan Rangkaian, Perisikan Perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla menyediakan pelbagai penyelesaian, termasuk Bandar Pintar, Rangkaian, Video, Penumpuan Keselamatan dan IoT merentasi sektor terpilih Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekomunikasi, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Penjagaan Kesihatan dan Pendidikan.

Visi Syarikat adalah untuk memberdayakan esok yang disambungkan melalui teknologi inovatif dan transformatif. Gorilla membayangkan dunia di mana kesambungan lancar mengatasi sempadan, memperkayakan kehidupan, industri, dan masyarakat.

Komitmen Gorilla adalah untuk memimpin dalam merintis penyelesaian pemotongan tepi yang menjembatani jurang, menggalakkan kerjasama dan mengilhamkan kemajuan. Dengan tidak henti-henti mendorong sempadan teknologi, Syarikat bertujuan untuk mewujudkan ekosistem di mana individu, perniagaan dan komuniti berkembang dalam era pemberdayaan digital.

Melalui inovasi berterusan, amalan beretika dan dedikasi yang teguh terhadap kualiti, Gorilla berusaha untuk membentuk masa depan di mana setiap interaksi, transaksi, dan pengalaman dipertingkatkan oleh kuasa teknologi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Gorilla-Technology.com.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam erti kata peruntukan “pelabuhan selamat” Akta Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Keputusan sebenar Gorilla mungkin berbeza daripada jangkaan, anggaran dan unjurannya dan oleh itu, anda tidak boleh bergantung kepada kenyataan prospektif ini sebagai ramalan peristiwa masa depan. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, kenyataan yang merujuk kepada kontrak Gorilla dengan Kerajaan Mesir, pembangunan pasaran produk keselamatan kerajaan pintar dan kesan mengintegrasikan produk keselamatan kerajaan pintar. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang ketara yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza dengan jangkaan. Kebanyakan faktor ini, termasuk yang diterangkan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Borang 20-F yang difailkan Gorilla dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) pada 28 April 2023, dan yang dimasukkan dalam mana-mana penyataan Gorilla pada masa hadapan dengan SEC, berada di luar kawalan Gorilla dan sukar diramalkan. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini menjadi kenyataan, atau jika andaian asas terbukti tidak tepat, keputusan sebenar mungkin berbeza dengan jangkaan. Pembaca dinasihatkan untuk tidak bergantung sepenuhnya pada kenyataan prospektif ini, yang hanya sah pada tarikh dikeluarkan. Gorilla tidak mengambil tanggungjawab untuk mengemas kini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh dikeluarkan kecuali dikehendaki oleh undang-undang atau peraturan yang berkenaan.

Media Contact:
Jeff Fox
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (415) 828-8298
jeff@blueshirtgroup.com

Hubungan Pelabur:
Gary Dvorchak
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (323) 240-5796
gary@blueshirtgroup.com

Scott McCabe
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (917) 434-3275
scott@blueshirtgroup.com