Gracell Biotechnologies akan Menyertai Tiga Persidangan Pelabur Akan Datang

SAN DIEGO dan SUZHOU, China dan SHANGHAI, China, 14 Sept. 2023 – Gracell Biotechnologies Inc. (NASDAQ: GRCL) (“Gracell”), sebuah syarikat bioteknologi klinikal global peringkat klinikal yang komited untuk menemukan dan membangunkan terapi sel inovatif dan sangat berkesan untuk rawatan kanser, hari ini mengumumkan bahawa pasukan pengurusan akan mengambil bahagian dan menghadiri mesyuarat satu lawan satu di tiga persidangan pelabur akan datang.

Stifel 2023 Immunology and Inflammation Virtual Summit
Sesi Perbualan Api: Rabu, 20 September pada pukul 10:15 pagi ET
Pembentang: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: Maya

Jefferies Cell & Genetic Medicine Summit
Sesi Perbualan Api: Selasa, 26 September pada pukul 9:00 pagi ET
Mesyuarat satu lawan satu: 26 September 2023
Pembentang: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: New York

2023 Cantor Global Healthcare Conference
Pembentangan: Rabu, 27 September pada pukul 9:10 pagi ET
Mesyuarat satu lawan satu: 27 September 2023
Pembentang: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: New York

Siaran web pembentangan akan tersedia di bahagian Berita dan Acara laman web pelabur Gracell. Rakaman semula siaran web akan tersedia selama 30 hari selepas acara tersebut.

Mengenai Gracell
Gracell Biotechnologies Inc. (“Gracell”) adalah syarikat bioteknologi klinikal global peringkat klinikal yang komited untuk menemukan dan membangunkan terapi sel pemula yang mengubah permainan untuk rawatan kanser dan penyakit autoimun. Memanfaatkan platform teknologi FasTCAR dan TruUCAR yang inovatif serta modul teknologi SMART CAR, Gracell sedang membangunkan saluran klinikal peringkat klinikal yang kaya dengan pelbagai calon produk autologus dan alojenik yang berpotensi untuk mengatasi cabaran industri utama yang masih wujud dengan terapi CAR-T konvensional, termasuk masa pembuatan yang panjang, kualiti sel yang suboptimal, kos terapi yang tinggi, dan ketiadaan terapi CAR-T yang berkesan untuk tumor pepejal dan penyakit autoimun. Calon utama BCMA/CD19 sasaran dua hala FasTCAR-T GC012F kini sedang dinilai dalam kajian klinikal untuk rawatan mieloma berganda, limfoma bukan Hodgkin B-sel dan lupus eritematosus sistemik (SLE). Untuk maklumat lanjut mengenai Gracell, sila layari www.gracellbio.com. Ikuti @GracellBio di LinkedIn.

HUBUNGI: 
Media - Marvin Tang
marvin.tang@gracellbio.com

Pelabur - Gracie Tong  
gracie.tong@gracellbio.com