INNOCN 13A1F Monitor USB-C Mudah Alih adalah Skrin Besar Sempurna untuk Pencipta dengan iPhone 15 USB-C

Shenzhen, China, 15 Sept. 2023 – Shenzhen Century Joint Innovation Technology Company Ltd. (INNOCN) adalah pengeluar perintis yang telah menumpukan perhatian untuk meningkatkan pengalaman telefon pintar dengan mencipta monitor mudah alih yang berpadu dengan lancar dengan telefon pintar paling popular yang terdapat pada hari ini. INNOCN secara konsisten telah menyampaikan monitor yang membawa konektiviti ke ketinggian baru, memenuhi keperluan kreatif terutamanya.

Dalam era di mana pencipta kerap bergantung kepada telefon pintar untuk kerja mereka, penggunaan monitor mudah alih resolusi tinggi untuk skrin yang lebih besar telah mendapat momentum yang signifikan. Monitor Mudah Alih INNOCN 13A1F USB-C mendahului sebagai teman sejati untuk jurugambar, perekam video, pereka grafik, artis, dan arkitek. Daya tarikannya terletak pada keserasian dengan iPhone 15 USB-C Apple yang terbaru, model terkini Apple yang menggantikan port kilat biasa dengan teknologi USB-C, selaras dengan monitor USB-C seperti 13A1F.

iPhone 15, tersedia dalam empat model berbeza, termasuk dua saiz 6.1 inci dan dua 6.7 inci, menampilkan model “Pro” dilengkapi dengan kanta zum periskop, menjadikannya hebat untuk pencipta yang perlu menangkap butiran rumit. Dipasangkan dengan monitor mudah alih seperti 13A1F yang luas, kanta zum periskop iPhone 15 benar-benar bersinar, menawarkan pengalaman visual yang tidak tertandingi kepada para pencipta.

Monitor Mudah Alih INNOCN 13A1F USB-C menampilkan pencahayaan OLED untuk kecerahan optimum semasa menyunting dan menganalisis. Dudukan logam magnetik elegan memudahkan penyepaduan telefon pintar. Selain itu, ia menawarkan resolusi 1920 x 1080p, gamut warna DCI-P3 100%, nisbah kontras 100,000:1, kecerahan 400 nit, dan latensi minimum, semuanya dalam reka bentuk 13.3 inci ramping untuk mudah dibawa bersama telefon pintar.

Apabila dibeli baru, Harga Monitor Mudah Alih INNOCN 13A1F USB-C adalah $159.99. Pelanggan yang prihatin bajet juga boleh meneroka pilihan unit diperbaharui (seperti baru, kotak dibuka) yang tersedia sama ada $119.99 atau $99.99. Menurut INNOCN, setiap pemilik iPhone baru perlu mempertimbangkan untuk menggabungkan monitor mudah alih premium seperti 13A1F ke dalam arsenal teknologi mereka.

Pautan produk:

13A1F (Baru): https://innocn.com/products/innocn-13-3-oled-portable-monitor-13a1f

13A1F (Diperbaharui): https://innocn.com/products/innocn-13-3-oled-portable-monitor-refurbished-13a1f

HUBUNGI: Kontak Media
Nama Pengeluar: Shenzhen Century Joint Innovation Technology Company Limited  
Laman Web Rasmi Pengeluar: https://www.innocn.com/
Alamat E-mel Pengeluar: marketing@innocn.com