Kumpulan Teknologi SunCar Inc. CEO Bertemu Presiden Starr Strategic Holdings

NEW YORK, Sept. 08, 2023 — SunCar Technology Group Inc. (“SunCar” atau “Syarikat”) (Nasdaq: SDA), penyedia perkhidmatan selepas jualan enterprise automotif digital dan perantaraan insurans auto dalam talian yang terkemuka di China, mengumumkan bahawa CEO SunCar, Encik Ye baru-baru ini bertemu dengan X. Rick Niu, Presiden Starr Strategic Holdings, LLC. Starr Strategic Holdings, LLC ialah bahagian syarikat insurans Starr yang memberi tumpuan kepada memenuhi keperluan insurans dan pelaburan syarikat-syarikat dan individu-individu Asia dan pasaran membangun lain yang menjalankan perniagaan di Amerika Syarikat.

Encik Ye dan Encik Niu membincangkan landskap perniagaan dan peluang kerjasama dalam pasaran insurans di China. Dengan kekuatan terbukti SunCar dalam menyediakan perantaraan insurans dan perkhidmatan selepas jualan kepada syarikat insurans, mereka percaya hubungan perniagaan antara kedua-dua entiti akan saling menguntungkan.

Mengenai SunCar Technology Group Inc.

Diasaskan pada tahun 2007, SunCar mentransformasi perjalanan pelanggan untuk insurans kereta dan perkhidmatan selepas jualan di China, pasaran kenderaan penumpang terbesar di dunia. SunCar membangunkan dan mengendalikan platform dalam talian yang menyambungkan pemandu dengan pelbagai perkhidmatan automotif dan pilihan perlindungan insurans daripada rangkaian rakan kongsi pembekal di seluruh negara. Hasilnya, SunCar telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin di China dalam pasaran perkhidmatan selepas jualan automotif B2B dan pasaran insurans dalam talian untuk kenderaan elektrik. Platform berasaskan awan multi-penyewa syarikat memberdayakan pelanggan enterprise untuk mengakses dan mengurus pangkalan data dan tawaran pelanggan mereka dengan optimum, dan pemandu mendapat akses kepada ratusan perkhidmatan daripada puluhan ribu pembekal bebas dalam satu aplikasi.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi maklumat mengenai pandangan Syarikat tentang jangkaan, rancangan dan prospek masa depan yang merupakan kenyataan prospektif. Keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara daripada keputusan sejarah atau yang ditunjukkan oleh kenyataan prospektif ini disebabkan pelbagai faktor termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan keupayaannya untuk mengumpul dana tambahan, keupayaannya untuk mengekalkan dan mengembangkan perniagaannya, kebolehubahan keputusan operasi, keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan jenamanya, pembangunan dan pengenalan produk dan perkhidmatan baru, integrasi berjaya syarikat, teknologi dan aset yang diperoleh ke dalam portfolio produk dan perkhidmatannya, inisiatif pemasaran dan pembangunan perniagaan lain, persaingan dalam industri, peraturan kerajaan am, keadaan ekonomi, kebergantungan kepada kakitangan utama, keupayaan untuk menarik, mengambil dan mengekalkan kakitangan yang mempunyai kemahiran teknikal dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelanggannya, dan keupayaannya untuk melindungi harta inteleknya. Syarikat menggalakkan anda mengkaji faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam laporan tahunan Syarikat dan dalam pengemukaan lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Hubungi

SunCar:

Hubungan Pelabur: Cik Hui Jiang

E-mel:IR@suncartech.com

Undang-undang: Cik Li Chen

E-mel: chenli@suncartech.com