Medigene AG akan membentangkan di Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright

Planegg/Martinsried, 5 September 2023. Medigene AG (Medigene, FSE: MDG1, Prime Standard), sebuah syarikat platform imunologi-onkologi yang memberi tumpuan kepada penemuan dan pembangunan imunoterapi sel T untuk tumor pepejal, akan membentangkan di Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright pada 11-13 September 2023, yang diadakan di Hotel Lotte New York Palace di Bandar Raya New York.

Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright 2023

https://hcwevents.com/annualconference/
Tarikh dan masa: Isnin, 11 September 2023, 4.30 petang – 5 petang (waktu tempatan)
Lokasi: Hotel Lotte New York Palace di Bandar Raya New York

Pembentang: Dr. Selwyn Ho, Ketua Pegawai Eksekutif

Ahli pasukan pengurusan Medigene akan bersedia untuk perjumpaan satu lawan satu dengan pelabur berdaftar.

— akhir siaran akhbar —

Mengenai Medigene AG

Medigene AG (FSE: MDG1) adalah syarikat platform imunologi-onkologi yang memberi tumpuan kepada membangunkan terapi sel T untuk menghapuskan kanser secara berkesan. Platform teknologi hujung ke hujung, yang dibina di atas beberapa teknologi pembangunan dan penambahbaikan produk eksklusif dan proprietari, membolehkan Medigene untuk mewujudkan terapi sel T direka bentuk reseptor sel T (TCR-T) terbaik dalam kelasnya yang dioptimumkan dari segi keselamatan dan keberkesanan untuk beberapa indikasi tumor pepejal. Platform ini menyediakan calon produk untuk kedua-dua saluran perubatan dalaman dan perkongsian. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.medigene.com

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif yang mewakili pendapat Medigene pada tarikh siaran ini. Keputusan sebenar yang dicapai oleh Medigene mungkin berbeza dengan ketara daripada kenyataan prospektif yang dibuat di sini. Medigene tidak terikat untuk mengemas kini mana-mana kenyataan prospektif ini. Medigene® adalah tanda dagangan berdaftar Medigene AG. Tanda dagangan ini mungkin dimiliki atau dilesenkan di lokasi terpilih sahaja.

Medigene

Pamela Keck
Telefon: +49 89 2000 3333 01
E-mel: investor@medigene.com

LifeSci Advisors

Sandya von der Weid
Telefon: +41 78 680 05 38
E-mel: svonderweid@lifesciadvisors.com

Sekiranya anda tidak lagi ingin menerima sebarang maklumat mengenai Medigene, sila maklumkan kepada kami melalui e-mel (investor@medigene.com). Kami akan kemudiannya menghapuskan alamat anda daripada senarai pengedaran kami.