Pelancaran Kumpulan Perbendaharaan AS ELYSIA, Disokong oleh Yayasan Klaytn

SEOUL, KOREA, 5 September 2023 – Projek pentokenan aset dunia sebenar (RWA) global ELYSIA mengumumkan pelancaran Kolam Perbendaharaan AS baharu di platform DeFi ELYFI mereka.

Disokong oleh salah satu aset paling selamat di dunia yang telah menarik minat pelabur di seluruh dunia, ELYFI akan menggunakan Kolam Perbendaharaan AS baharu ini untuk menyediakan hasil yang stabil dan tinggi kepada peserta dalam ekosistem ELYSIA. Tersedia di rangkaian Klaytn, produk ini direka untuk menyediakan akses mudah kepada peluang pelaburan Perbendaharaan AS yang selama ini sukar dimasuki oleh pelabur biasa.

Perlu diketahui, Yayasan Klaytn akan menyertai sebagai pelabur dalam kolam Perbendaharaan AS ini. Sebagai rakan kongsi ELYSIA, Yayasan Klaytn telah menyatakan komitmen untuk secara aktif menyokong pertumbuhan ekosistem ELYSIA.

“Kami gembira dapat memperkukuhkan lagi perkongsian dengan Yayasan Klaytn melalui sokongan pelaburan mereka. Kami akan terus berusaha untuk menyediakan kestabilan dan keuntungan kepada pengguna kami melalui Kolam Perbendaharaan AS ini, serta berinovasi dalam pasaran kewangan.” kata Junggun Lim, CEO ELYSIA.

ELYSIA ialah projek pentokenan aset dunia sebenar global yang memanfaatkan blockchain untuk menyediakan perkhidmatan inovatif yang membolehkan pentokenan pelbagai produk RWA, seperti hartanah kediaman dan komersial serta akaun belum terima, Perbendaharaan AS ke dalam aset digital. ELYSIA mengendalikan platform DeFi ELYFI untuk menggalakkan kecairan untuk RWA, membina ekosistem kewangan terdesentralisasi berdasarkan aset dunia sebenar, menyediakan pengguna dengan perkhidmatan kewangan yang stabil dan menguntungkan.

Mengenai ELYSIA

Menggunakan teknologi blockchain, ELYSIA menyediakan penyelesaian untuk dengan mudah mendaftarkan aset dunia sebenar yang kurang likuid, seperti hartanah dan bon. Untuk mencapai ini, ELYSIA menawarkan protokol pentokenan RWA (Aset Dunia Sebenar), membolehkan transformasi aset dunia sebenar kepada aset digital yang dikenali sebagai token RWA. Token RWA yang dihasilkan melalui ELYSIA boleh dicairkan di platform DeFi (sistem kewangan terdesentralisasi) ELYSIA, ELYFI. Token RWA boleh dijual atau digunakan untuk meminjam pinjaman kripto melalui ELYFI. Ini menyediakan banyak peluang untuk memanfaatkan nilai aset dunia sebenar.

Kontak Media

Syarikat: ELYSIA

Kontak: Emanuel Duro

Telefon: +82-10-3949-8188

E-mel: cs@elysia.land

Laman web: https://www.elysia.land

SUMBER: ELYSIA