Platform GameFi PlayMining melancarkan permainan papan Web3 pemburu harta karun “Rogue Roll Ruler’s”

Rogue Roll Ruler’s ialah sebuah permainan papan digital Play-and-Earn dengan latar persaingan pencarian harta karun di dalam gua.

SINGAPURA, 13 Sept. 2023 – . “Selain membuat permainan kami sendiri, DEA secara aktif mencari studio permainan lain untuk melancarkan IP baru di PlayMining. Kami menyokong pembangunan untuk memastikan permainan berkualiti tertinggi dan menawarkan integrasi penuh dengan token Play-and-Earn ($DEP) kami, pasaran NFT PlayMining, dan metaverse PlayMining Verse.”

Rogue Roll Ruler’s, seperti semua permainan P&E PlayMining, akan membolehkan pemain memperoleh token DEP melalui permainan. DEP boleh dibelanjakan di pasaran NFT PlayMining, dan juga boleh diperdagangkan di bursa kripto popular termasuk OKX, Uniswap, Gate.io, Bitrue dan Bitmart.

Rogue Roll Ruler’s: Berlumba Melalui Gua untuk Menuntut Hadiah Anda

Permainan PlayMining baru Rogue Roll Ruler’s adalah permainan papan digital berasaskan dadu dengan latar penjelajahan gua. Pemain melempar dadu untuk berlumba di papan lebih pantas daripada lawan mereka, bertempur dengan monster dan mengelakkan halangan di sepanjang jalan dengan matlamat menjadi yang pertama untuk menuntut harta karun yang bertaburan di peta.

Untuk meningkatkan peluang mereka untuk meneroka gua yang berjaya, pemain boleh membentuk parti pengembara, yang diwakili oleh NFT watak. Pengembara ini juga boleh dilengkapi dengan peralatan untuk menjadikan mereka lebih kuat. Peralatan langka boleh ditemui di dalam gua dan ditukar menjadi NFT, yang pemain boleh simpan untuk kegunaan sendiri atau diperdagangkan di pasaran NFT PlayMining.

“NFT dalam Rogue Roll Ruler’s terhad dalam bekalan, yang menambah nada persaingan permainan,” kata wakil Cross Games Yasushi Kameya. “Lemparan dadu menambah sedikit kebarangkalian kepada seberapa pantas setiap pemain boleh maju melalui gua, tetapi kemahiran dan peralatan parti juga mempunyai kesan yang tidak boleh diabaikan. Ini membuka pelbagai pilihan strategi untuk pemain terokai.”

Terdapat empat cara untuk pemain memperoleh DEP dalam permainan: dengan menyelesaikan peringkat gua, menewaskan monster, membuka peti harta dan mengumpul ganjaran dari acara khas. Oleh kerana setiap peta gua hanya mengandungi bilangan monster dan peti harta yang terhad, pemain yang bergerak di papan permainan dengan paling cekap akan menuai ganjaran terbesar.

Platform yang Berkembang untuk Permainan P&E Santai

PlayMining sudah mempunyai ekosistem P&E yang sangat sihat – sarjana telah memperoleh lebih daripada AS$4.7 juta daripada permainan utamanya JobTribes sejak Disember 2021. Permainan lain dalam katalog GameFi syarikat termasuk Menya Dragon Ramen, Cookin’ Burger, Lucky Farmer, Graffiti Racer, Lost Archive + dan versi percubaan blokbuster terbaru mereka SOUL Fusers. Semua permainan menampilkan gaya bermain santai dan mengintegrasikan NFT utiliti yang tersedia di pasaran PlayMining. Beberapa permainan juga mempunyai kandungan tambahan lain, seperti buku komik dalam pembangunan untuk SOUL Fusers.

Platform ini juga termasuk satu projek metaverse yang dipanggil Kamui Fujiwara Verse, di mana peminat manga dapat bekerjasama dengan artis manga Jepun ternama Fujiwara Kamui pada siri buku komik yang berkembang. Di samping itu, perkhidmatan penstriman video PlaysiaTV menampilkan perlawanan liga bola sepak profesional, dokumentari dan temu bual yang membolehkan penonton untuk “Tonton dan Peroleh”.

DEA sentiasa mencari konsep permainan pihak ketiga yang menarik untuk dilancarkan di PlayMining. Syarikat terutamanya berminat dengan projek yang menggalakkan kebaikan sosial, dan berminat untuk menggunakan insentif P&E dengan cara yang sangat inovatif untuk membantu mewujudkan visi ini. Sebagai contoh, mereka bekerjasama dalam dua permainan video yang berbeza yang menggunakan insentif P&E untuk membantu mengurangkan kekurangan tenaga kerja dunia nyata dalam pengurusan sisa dan penyelenggaraan