Puyi Inc. akan Umumkan Keputusan Kewangan Diaudit Bagi Tahun Kewangan 2023 dan Menganjurkan Persidangan Panggilan pada 25 September 2023

GUANGZHOU, China, 12 Sept. 2023 – Puyi Inc. (“Puyi” atau “Syarikat”) (NASDAQ: PUYI), penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan pihak ketiga terkemuka di China yang memberi tumpuan kepada populasi kelas menengah yang kaya dan baru muncul, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan penyata kewangan diauditnya bagi tahun kewangan berakhir 30 Jun 2023 pada 25 September 2023.

Pengurusan kanan akan menganjurkan sidang telefon dwibahasa dalam bahasa Inggeris dan Cina untuk membincangkan penyata kewangan diaudit Syarikat dan pembangunan perniagaan bagi tahun kewangan berakhir 30 Jun 2023.

Butiran untuk sidang telefon adalah seperti berikut:

Tarikh/Masa: Isnin, 25 September 2023 pada pukul 9:00 malam Waktu Siang Hari Pantai Timur AS
(Selasa, 26 September 2023 pada pukul 9:00 pagi Waktu Beijing/Hong Kong)
Tajuk Sidang Telefon: Sidang Telefon Pendapatan Tahun Kewangan 2023 Puyi Inc.

Sila daftar dalam talian terlebih dahulu untuk menyertai sidang telefon dengan melayari pautan yang disediakan di bawah dan menelefon 15 minit sebelum sidang telefon dijadualkan bermula. Butiran sidang telefon akan disediakan selepas pendaftaran. Pautan pendaftaran sidang telefon pra-pendaftaran: https://register.vevent.com/register/BI6e65c49d756e4efab9f9cfda8edfa3d0.

Selain itu, sidang web siaran langsung dan arkib sidang telefon ini juga boleh didapati di laman web hubungan pelabur Puyi di https://ir.puyiwm.com/news-events/events.

Mengenai Puyi

Beribu pejabat di Guangzhou, China, Puyi adalah penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan pihak ketiga terkemuka di China yang memberi tumpuan kepada populasi kelas menengah yang kaya dan baru muncul. Puyi menyediakan siri perkhidmatan peruntukan aset kewangan yang komprehensif termasuk perkhidmatan pengurusan kekayaan, perkhidmatan pengurusan aset, perkhidmatan perundingan insurans, perkhidmatan perundingan amanah dan perkhidmatan sampingan untuk para pelanggan. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://ir.puyiwm.com.

Kenyataan Pelabuhan Selamat

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan pandangan ke hadapan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pemulihan Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan pandangan ke hadapan termasuk kenyataan berkenaan rancangan, objektif, matlamat, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi masa depan, dan andaian asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin,” “akan,” “berhasrat,” “sepatutnya,” “menjangkakan,” “menjangka,” “anggaran,” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan pandangan ke hadapan. Kenyataan pandangan ke hadapan bukan jaminan prestasi masa depan dan mengandungi risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan pandangan ke hadapan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang berikut: matlamat dan strategi Syarikat; pembangunan perniagaan masa depan Syarikat; permintaan dan penerimaan produk dan perkhidmatan; perubahan teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan industri pengurusan kekayaan pihak ketiga di China; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penetapan harga; peraturan kerajaan; turun naik dalam keadaan ekonomi dan perniagaan am di China dan pasaran antarabangsa yang dilayani Syarikat dan andaian yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana daripada yang tersebut di atas dan risiko lain yang terkandung dalam laporan yang difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Atas sebab-sebab ini, di kalangan lain, para pelabur dinasihatkan untuk tidak bergantung secara tidak wajar kepada sebarang kenyataan pandangan ke hadapan dalam siaran akhbar ini. Faktor tambahan dibincangkan dalam pengemukaan Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S., yang boleh disemak di www.sec.gov. Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk menyemak semula secara awam kenyataan pandangan ke hadapan ini bagi mencerminkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh di sini.

HUBUNGI: Untuk maklumat lanjut, sila hubungi: 

Jing He, GM Jabatan Pelaporan Kewangan
E-mel: ir@puyiwm.com
Telefon: +86 20-28866499