SunCar Technology Group Inc. Meluaskan Perkhidmatan Kereta Luar Negara

NEW YORK, Sept. 07, 2023 — SunCar Technology Group Inc. (“SunCar” atau “Syarikat”) (Nasdaq: SDA), penyedia perkhidmatan selepas jualan automotif perusahaan digital dan perantaraan insurans auto dalam talian yang terkemuka di China, mengumumkan bahawa ia telah memperbaharui perjanjian perkhidmatan pungutan lapangan terbang luar negara selama setahun dengan Bank of Communications Limited (BoComm), bank kelima terbesar di China.

Perkhidmatan lapangan terbang luar negara SunCar meliputi 213 lapangan terbang luar negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Syarikat, United Kingdom, Kanada, Sepanyol, Itali, Jepun, dan Australia. Bagi pelanggan institusi elit seperti BoComm, SunCar adalah pilihan utama untuk perkhidmatan tambahan nilai semasa perjalanan perniagaan di dalam dan luar negara. Dengan pemulihan berterusan perjalanan luar negara selepas COVID, SunCar menjangkakan untuk memanfaatkan peluang ini untuk terus memperluaskan perkhidmatan kereta luar negaranya.

Mengenai SunCar Technology Group Inc.

Asalnya ditubuhkan pada 2007, SunCar mentransformasi perjalanan pelanggan untuk insurans kereta dan perkhidmatan selepas jualan di China, pasaran kenderaan penumpang terbesar di dunia. SunCar membangunkan dan mengendalikan platform dalam talian yang menyambungkan pemandu dengan pelbagai perkhidmatan automotif dan pilihan liputan insurans daripada rangkaian penyedia rakan kongsi seluruh negara. Hasilnya, SunCar telah mengukuhkan dirinya sebagai pemimpin di China dalam pasaran perkhidmatan selepas jualan automotif B2B dan pasaran insurans dalam talian untuk kenderaan elektrik. Platform berasaskan awan multi-penyewa syarikat memberi kuasa kepada pelanggan perusahaannya untuk mengakses dan mengurus pangkalan data dan tawaran pelanggan mereka secara optimum, dan pemandu mendapat akses kepada ratusan perkhidmatan daripada puluhan ribu penyedia bebas dalam satu aplikasi.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi maklumat mengenai pandangan Syarikat tentang jangkaan, rancangan dan prospek masa depannya yang merupakan kenyataan prospektif. Keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara daripada keputusan sejarah atau yang ditunjukkan oleh kenyataan prospektif ini disebabkan pelbagai faktor termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan keupayaannya untuk mengumpul dana tambahan, keupayaannya untuk mengekalkan dan mengembangkan perniagaannya, kebolehubahan keputusan operasi, keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan jenamanya, pembangunan dan pengenalan produk dan perkhidmatan barunya, integrasi berjaya syarikat, teknologi dan aset yang diperoleh ke dalam portfolio produk dan perkhidmatannya, inisiatif pemasaran dan pembangunan perniagaan yang lain, persaingan dalam industri, peraturan kerajaan am, keadaan ekonomi, kebergantungan kepada kakitangan utama, keupayaan untuk menarik, mengambil dan mengekalkan kakitangan yang mempunyai kemahiran teknikal dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelanggannya, dan keupayaannya untuk melindungi harta inteleknya. Syarikat menggalakkan anda menyemak faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam laporan tahunan Syarikat dan dalam pengemukaan lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Hubungi

SunCar:

Hubungan Pelabur: Cik Hui Jiang

E-mel:IR@suncartech.com

Undang-undang: Cik Li Chen

E-mel: chenli@suncartech.com