SunCar Technology Group Inc. menandatangani kontrak perkhidmatan pemanduan tertentu tiga tahun dengan CITIC

NEW YORK, 12 Sept. 2023 – SunCar Technology Group Inc. (“SunCar” atau “Syarikat”) (Nasdaq: SDA), penyedia perkhidmatan selepas jualan enterprise automotif digital dan perantaraan insurans auto dalam talian yang terkemuka di China, mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian perkhidmatan pemanduan khas tiga tahun dengan China CITIC Bank (“CITIC”), pemberi pinjaman ketujuh terbesar di China dari segi jumlah aset, dan sebuah bank komersial yang komprehensif secara kebangsaan dan berorientasikan antarabangsa. CITIC mengendalikan lebih daripada 160 cawangan di tanah besar China serta cawangan di Hong Kong, Macau, New York, Los Angeles, Singapura dan London.

Perkhidmatan pemanduan khas SunCar adalah perkhidmatan yang popular dengan pelanggan institusi elit seperti CITIC. Pelanggan-pelanggan ini menawarkan perkhidmatan SunCar sebagai sebahagian daripada program kesetiaan mereka dengan pelanggan akhir mereka. Bagi mereka, SunCar adalah pilihan teratas untuk perkhidmatan tambahan nilai semasa perjalanan perniagaan di dalam dan luar negara. SunCar telah membina sistem kawalan dalaman digital yang komprehensif untuk menjamin kualiti perkhidmatan yang disediakan.

Mengenai SunCar Technology Group Inc.

Pada asalnya ditubuhkan pada tahun 2007, SunCar sedang mengubah perjalanan pelanggan untuk insurans kereta dan perkhidmatan selepas jualan di China, pasaran kenderaan penumpang terbesar di dunia. SunCar membangunkan dan mengendalikan platform dalam talian yang menyambungkan pemandu dengan pelbagai perkhidmatan automotif dan pilihan liputan insurans dari rangkaian pembekal di seluruh negara. Hasilnya, SunCar telah mengukuhkan dirinya sebagai pemimpin di China dalam pasaran perkhidmatan selepas jualan automotif B2B dan pasaran insurans dalam talian untuk kenderaan elektrik. Platform awan multi-penyewa syarikat memberdayakan pelanggan perusahaannya untuk mengakses dan mengurus pangkalan data pelanggan mereka dan tawaran mereka secara optimum, dan pemandu mendapat akses kepada ratusan perkhidmatan dari puluhan ribu pembekal bebas dalam satu aplikasi.

Kenyataan Masa Depan

Siaran akhbar ini mengandungi maklumat mengenai pandangan Syarikat tentang jangkaan, rancangan dan prospek masa depannya yang merupakan kenyataan masa depan. Hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada hasil sejarah atau yang ditunjukkan oleh kenyataan masa depan ini disebabkan oleh pelbagai faktor termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan keupayaannya untuk mengumpul dana tambahan, keupayaannya untuk mengekalkan dan mengembangkan perniagaannya, kebolehubahan hasil operasi, keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan jenamanya, pembangunan dan pengenalan produk dan perkhidmatan baru, integrasi berjaya syarikat, teknologi dan aset yang diperoleh ke dalam portfolio produk dan perkhidmatannya, inisiatif pemasaran dan pembangunan perniagaan lain, persaingan dalam industri, peraturan kerajaan umum, keadaan ekonomi, kebergantungan kepada kakitangan utama, keupayaan untuk menarik, mengambil dan mengekalkan kakitangan yang memiliki kemahiran teknikal dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelanggannya, dan keupayaannya untuk melindungi harta inteleknya. Syarikat menggalakkan anda untuk mengkaji faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi hasil masa depan Syarikat dalam laporan tahunan Syarikat dan dalam pengemukaan lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Hubungi

SunCar:

Hubungan Pelabur: Cik Hui Jiang

E-mel: IR@suncartech.com

Undang-undang: Cik Li Chen

E-mel: chenli@suncartech.com