WEMIX3.0 mengalu-alukan CertiK sebagai rakan majlis nod WONDER 9

Wemade mengalu-alukan syarikat keselamatan blockchain global CertiK sebagai ahli 40 WONDERS, atau rakan majlis nod WEMIX3.0 utama * CertiK, firma keselamatan paling dipercayai dalam industri blockchain global * Untuk mengukuhkan keselamatan ekosistem WEMIX dengan kemahiran teknikal kelas dunia

Seoul, Korea Selatan, 4 Sept. 2023 – Wemade mengalu-alukan syarikat keselamatan blockchain global CertiK sebagai ahli 40 WONDERS, atau rakan majlis nod WEMIX3.0 utama.

Bergabung sebagai WONDER 9, CertiK telah ditubuhkan pada 2018 oleh profesor Columbia dan Yale termasuk pengasas bersama Ronghui Gu. Syarikat berasaskan NYC terus memperluaskan perniagaan dan perkhidmatannya di seluruh dunia.

CertiK telah menyelesaikan audit ke atas 4000+ projek, mengamankan lebih daripada 360 bilion USD aset, dan mengesan lebih 70,000 kerentanan setakat ini.

Sejak kedua-dua syarikat menandatangani MOU tahun lalu, audit kontrak pintar ke atas banyak projek WEMIX telah ditangani oleh CertiK, rakan keselamatan web3 paling dipercayai dalam industri blockchain global.

WEMIX akan terus bekerjasama dengan CertiK, pakar teknikal kelas dunia, untuk memastikan keselamatan ekosistem WEMIX.
Maklumat terperinci mengenai 40 WONDERS boleh didapati di https://40wonders.wemix.com/

Mengenai WEMADE
Pemimpin industri permainan yang tersohor dengan lebih 20 tahun pengalaman, WEMADE yang berpangkalan di Korea sedang memimpin peralihan sekali dalam satu generasi apabila industri permainan beralih kepada teknologi blockchain. Melalui anak syarikat WEMIX, WEMADE bertujuan untuk mempercepatkan penggunaan meluas teknologi blockchain dengan membina ekosistem mega berasaskan pengalaman, platform dan perkhidmatan untuk menawarkan spektrum luas perkhidmatan Web3 intuitif, mudah dan senang digunakan. Lawati www.wemix.com/communication untuk maklumat lanjut.

HUBUNGI: Kevin Foo
Pr-at-wemix.com